Planterar om ..Solen skiner och våren verkar anlänt redan .. Läskigt för jag tror det kan bli ett bakslag. Trots att jag njuter av värmen är det med lite vemod .. Klipper ner alla pelargoner kraftigt och sätter skotten i jord så de får tid att utveckla rötter. Lade lekakulor i botten. I vanliga fall beskär jag pelargonerna ganska sent, i maj månad. I år testar jag med att få igång dem tidigare. Håller tummarna det ska gå vägen ..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s