Upptäcker en och annan skönhet ..


Våren i skärgården kommer lååångsamt, så även vårblomningen. I april kom så äntligen litet värme och jag börjar inventera rosbuskarna jag satte i höstas samt de som redan fanns när vi flyttade in. På framsidan står två rosor som växer på spaljé. Har noggrant kupat dem för vintern, ville ta det säkra före det osäkra, eftersom jag inte visste vilka sorter det är. Nu vill jag ge litet extra näring och kanske beskära en del. Gräver undan litet jord i basen. Och till min stora glädje finner jag att inköpslapparna är kvar!

Jag blir jätteglad när jag upptäcker att den ena är Flammentanz – vacker röd klätterros. Och den andra Coral Dawn storblommig klätterros (april 2014)…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s