En innegård på andra sidan av stan ..

Postar helt sonika några bilder från onsdagens fikapromenad i stan. Drack en kopp kaffe med en kund på Sturekatten. Vi satt ute (trots regnet) eftersom jag var i sällskap av min hund. Men det fanns platser under tak också, så det gick bra. Passade då på att beundra den fina innegård som detta kafé har. Annars känns det som kaféets interiör åtminstone fångat mest av min uppmärksamhet. Men inte denna gång. Nu lät jag mig förföras. Och njuta av minimal yta som utnyttjas till fullo.

Låter bilderna tala .. Här fann i alla fall jag inspiration!

IMG_0306 IMG_0307 IMG_0308 IMG_0309 IMG_0310 IMG_0313 IMG_0314 IMG_0316

… så roligt att just du tittade in,

lämna gärna en kommentar här: då blir jag glad!

2 reaktioner på ”En innegård på andra sidan av stan ..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s