Trädgården, den vilda!

Här en inspirationsbild från sommarens utflykt till Husarö. Jag tror förresten inte att det är en ren slump att Den vilda trädgården av Gabriella Dahlman är helt slutsåld på bokus. Hur gestaltar jag min trädgård? Det är något jag nu ska lägga mig och sova på!

2 reaktioner på ”Trädgården, den vilda!

  1. Är du lagd lite åt det ”vilda” hållet så vill jag tipsa om en av mina favoriter – Helge Lundström. Kanske mest känd för att ha gjort de stora äppeltavlorna, men också för sina fantastiska gestaltningar av naturen i trädgårds- och parkmiljö. En favorit är ”Vattendraget” i Örebro stadspark (en park du inte vill missa!). Han har också skrivit böcker. Hoppas att det kan inspirera!

  2. Åh, vad roligt. Tack för tipset. Det tas tacksamt emot! Såg att Helge Lundström givit ut boken Sten, vatten, växter (2000) tillsammans med Birgitta Geite. Den var också slutsåld på bokus. (Kanske lika bra det, för jag bör nog undvika att gräva ett tag framöver).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s