Azalea goes Bonsai?


Jag var i den lokala handelsträdgården i helgen och där la jag ögonen på en helt u n d e r b a r uppstammad vit azalea. Wow, alltså! Försöker allt sedan den stunden glömma bort vad jag sett. Men det har inte lyckats. Den var så frodig och vacker, mer som ett träd (ca 1,50 m hög). Azaleor är ju fantastiska på många sätt. Hjälper till att förbättra luften inomhus, blommar frodigt på hösten och vintern.

Idéerna väcktes till liv: tänk om jag skulle experimentera med julens azalea! Antar att den bästa tiden att börja beskära är när den är i vila, dvs blommat över.. Tips och erfarenheter tas tacksamt emot!

Eller är det bara jag som kan tänkas kasta sig ut i ett sådant vådligt projekt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s