Så kom snön!

Det är nollgradigt och snön ser ut att smälta bort. Marken är blöt. Så delar av infarten till huset har svämmat över totalt. Jag kan numer stoltsera med att säga att vi har en ankdamm på vår tomt. Gott så, om den inte låg just lokaliserad med djupaste delen på ca 1/2 meter (!) mitt på vår infartsväg. En ganska tråkig överraskning tycker jag. Kanske går vidare med det. Ska iallafall börja med att dokumentera det hela med kameran idag.

Murgrönan jag planterade i somras i krukan, som för övrigt och som lite kuriosa, är en graverad släktklenod från min kära farmor Britta, har glesats ut ordentligt. Hoppas att murgrönan ska ”ta sig” till våren.

SMHI lovade ett högtryck och därmed minusgrader i helgen. Jag som hade tänkt börja att gjuta pålar i marken för en inhägnad av de delar av tomten som ska bli till köksträdgård.

”Typiskt!”, som Nalle Puh skulle sagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s